söndag 1 februari 2009

Bele-Bro 12-5, reflektioner kring matchen..

I en väldigt märklig match så tar vi tre mycket viktiga poäng och hakar på Sundbyberg som vann sin match mot Sköndal tidigare idag med 7-5. Där hade Sköndal ledningen två gånger i matchen men orkade inte hela vägen, vilket inte heller Bro gjorde denna dag.

Period 1: Vi har stora problem att få upp bollen i anfallszon och dom få lägena vi har så har vi ingen trafik framför mål vilket gör att målvakten i Bro lätt plockar dessa skott. 1-0 på frislag från Bro genom Patrik Holmberg. Tror det var det tionde frislagsmålet vi släpper in i år där måste vi förbättra oss. 2-0 målet är ett skott från Christoffer Högberg som tar på någon spelare innan den går upp otagbart i målet för Gurra.

I pausen pratar vi om att samtliga måste snäppa upp inställningen och börja ta för sig i duellspelet ute på banan samt att vi måste få ett djupare anfallsspel. Att få upp bollen djupt i deras hörn och därifrån bygga upp vårt anfallsspel.

Period 2: Vi startar andra med att spela ganska så dålig innebandy men tar mer och mer över, Micke Rönnqvist reducerar till 1-2 direkt därpå så kvitterar vi också till 2-2 genom Emil Hellbom. Vi har nu tagit över matchen helt och hållet och det är endast ett lag på banan. Kedjan med Starre Chrisse och Pata i Bro har ett surr på bänken hur dom ska anfalla mot oss detta hör jag då jag står endast några meter från deras bås jag hör lite av instruktionerna "Så ställer vi Chrisse brevid deras center här" sen hörde jag inget mer och gick och bytte. I bytet därpå så ställer Bro om fort ställer Chrisse brevid Mange och då följer Nettan med upp i rygg på Chrisse och Pata slår en diagonalkross över till en sopren Staffan Lindström som gör mål 2-3 är ett faktum. När började vi spela man mot man Nettan? Wendell kvitterar 19:38 till 3-3 ett väldigt psykologiskt mål.

I denna paus så kändes som att vi verkligen var på gång och skulle ta hem det här bara vi fortsatte att ha tålamod och ta jobbet.

Period 3: Bele kommer ut som ett helt nytt lag i tredje än dom tidigare två perioderna man fullständigt manglar Bro som är totalt chanslösa. 9-2 gör vi i denna period, kul att Melkan får göra mål. Slutresultatet 12-5 kanske inte speglar första delen av matchen men verkligen del två av matchen då är Bele fullständigt överlägsna.

3rd Eye noterade

Robin Tarander i Bro hade ingen direkt lyckad dag, varken psykiskt eller spelmässigt. Många efterslängar på Rooslien och flertalet andra spelare i laget. Till och med hans lagkompisar undrade vad han sysslade med ibland. Rent ut sagt pinsamt att en blivande 20åring inte kan beté sig bättre än så, jag köper alla dagar spontana reaktioner mot domslut och dylikt. Men att springa och vifta folk med klubban i ansiktet efter slutsignal eller att rappa någon över benet efter signal är inte moget någonstans.

Bele-Jocke var som vanligt på plats och var vid ett tillfälle fullständigt rosenrasande på både domare och ovanstående person. Diverse glåpord hördes från läktaren, mer mentala åskådare likt Bele-Jocke behövs på matcherna.

Sundbyberg var på plats med Sabri Papalexi i spetsen för att kolla in matchen och hoppas på poängtapp från våran sida. Det var en livrädd grek som lämnade sporthallen med några minuter kvar av full tid i vetskap om att snart kommer raset från deras sida.


// Lavinen

12 kommentarer:

  1. Jaha tack för en bra rapport. Gillar att läsa sådana fina analyser,referat eller vad man nu vill kalla dem... Bro är ganska kortsiktiga. Har inte vunnit på 13 omgångar och tappar ledningar. Lycka till i Bele.

    SvaraRadera
  2. Yes, mycket kul och intressant!

    Får vi länka till dig från Beles officiella hemsida?

    /Jocke

    SvaraRadera
  3. Robin Tarander är född 1988. Alltså en blivande 21-åring! Ännu värre med andra ord. Att han är ett riktigt svin är dock ingen nyhet.


    //En som vet

    SvaraRadera
  4. Att Robin T kan bete sig illa är nåt han själv är medveten om. Sen ska tilläggas att jag som skriver detta och innehavaren av denna blogg inte alltid är guds bästa barn på plan heller för den delen. Därför räknar jag med att du Avellan tar bort personliga påhopp mot andra personer. Åtminstonde de som inte ens har mage att stå för det utan skriver anonymt // Lycka till i jakten på div 2 platsen

    SvaraRadera
  5. Imponerande att du kan skriva. Trodde att det enbart skulle vara bilder på din blogg... Kari o jag var nära o tacka ja till ett superanbud på dig... Vällingby:-), men i och med att du är lagets stjärna så gör du mer nytta hos oss! /Nicke

    SvaraRadera
  6. Hahah , löjligt väx upp avellan! / tarre

    Riktigt löjligt! :)

    SvaraRadera
  7. fantastisk låg nivå på bloggen. Intressant med personliga påhopp i sajbörspäjs. kanske är dags att starta en blogg...

    SvaraRadera
  8. Hur kan en person som leder utvisnigsligan i H3an slänga så mycket skit omkring sig?
    Det kan inte vara så att det är du som är en stor skit och Robin, med sitt humör, reagerar efter det?
    Jag är över 30 och kan lova dig att jag inte heller tar skit från fjantar som dig på planen.

    Kan bara tillägga, som gammal Bro-spelare, att Robin va en av de trevligaste spelarna i laget.

    SvaraRadera
  9. Jag kan hålla med om att Robin Tarander är en trevlig kille utanför plan, däremot på plan så är han som han är. Och till Jimmy Brun internetligisten själv så undrar jag vart du hittar att jag inte står för det jag skriver?
    Om du tittar på mina 32 minuter så är en utvisning felaktig från första mötet mot er. Där jag och vederbörande Robin Tarander fick en varsin 2 minutersutvisning för hårt spel. Vilket gör att jag hamnar på 22 minuter och därav inte leder den där ligan som du påstår....

    SvaraRadera
  10. härlin kan man ju hålla me :D mannen =) kom tillbax .. / en annan :P

    SvaraRadera
  11. Avellan: Det enda jag bad om var att du skulle ta bort anonyma inlägg som innehåller personliga påhopp...

    Saxat från kommentarer:
    Anonym sa...
    Robin Tarander är född 1988. Alltså en blivande 21-åring! Ännu värre med andra ord. Att han är ett riktigt svin är dock ingen nyhet.

    SvaraRadera
  12. ett tecken på att de e småbarn som skriver ? eftersom att dom inte kan stå för vilka dom är.. de e lågt.

    Nice blogg avellan mycket intressant/ Ante

    SvaraRadera